Vse kategorije
O nas

O nas

Domov> O nas

Predstavitev podjetja

Podjetje Zhejiang Leinuo Textile Technology Co., Ltd., ustanovljeno leta 2003, se nahaja v mestu Zhuji v provinci Zhejiang in pokriva površino 12862.20 kvadratnih metrov z gradbeno površino 38,064.47 kvadratnih metrov.

Podjetje se v glavnem ukvarja s proizvodnjo in prodajo DTY, SCY (zračno/mehansko), RCY (lateks/ Spandex). Za bombažne nogavice, svilene nogavice, brezšivno spodnje perilo, rokavice, tkanine za oblačila in druge tekstilije lahko zagotovimo visokokakovostne surovine različnih specifikacij. Imamo 8 naprednih strojev za dodajanje elastike, 1 stroj za zračno prevleko preje, 21 bobnastih strojev za navijanje, 120 stroji za prejo z mehanskim premazom, 26 strojev za gumo spandex in 5 strojev za gumo iz lateksa.

Podjetje ima več kot 10 let izkušenj s proizvodnimi storitvami, profesionalno proizvodno tehnologijo in kvalificirane industrijske delavce. Vzpostavili smo globoko strateško zavezništvo z najlon, poliester, dobavitelji spandexa, zlasti distributer Lycre. Za spodbujanje inženiringa novih izdelkov z nogavicami in strojnimi podjetji imajo tudi dober ugled, ki vodi razvojni trend v industriji.

Podjetje se nahaja v izvozu za visoke hitrosti in udoben prevoz omogoča hitro dostavo v času. Traja 1.5 ure do pristanišča Ningbo, 2.5 ure do pristanišča Šanghaj, 45 minut do mednarodnega letališča Hangzhou Xiaoshan, 20 minut do mednarodnega letališča Yiwu in 2.5 ure do mednarodnega letališča Shanghai Pudong.

Že vrsto let temeljimo na večjih trgih pletenja in tekstila v Zhejiangu, Jiangsuju, Liaoningu, Jilinu na Tajvanu in prodajamo v Evropo, Združene države, jugovzhodno Azijo in druge države.

Držimo se razvojne strategije zelene nizkoogljične in varstva okolja. Vedno vztraja pri poslovni filozofiji, osredotočeni na stranko, ustvariti podjetje, ki varčuje z viri in je okolju prijazno, s politiko kakovosti "kakovost napredne tehnologije in nenehno zadovoljevanje strank".

Zgodovina

Certifikati

Certifikati
Certifikati
Certifikati
Certifikati
Certifikati
Certifikati
Certifikati
Certifikati
Certifikati
Certifikati